Royal Catering Wędzarnia Elektryczna 147 L 8 Rusztów Vatering 10012167 Rc-Fs1300

3110,00

Description

Wędzarnia elektryczna – 147 l – Royal Catering – 8 rusztówPojemność: 147 lTimer: 0-120 minMoc: 1000 WMateriał: stal nierdzewnaTemperatura: 0-100°CDane techniczneMinutnik TakNapięcie [V] 230Liczba rusztów 8Odległość pomiędzy rusztami [cm] 9Materiał Stal nierdzewnaZakres regulacji temperatury [°C] 0-100Moc [W] 1000Przewód zasilający [m] 1,2Ustawienie czasu [min] 0-120Wymiary (DxSxW) [cm] 60 x 45 x 132Waga [kg] 38.6Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 53 x 46 x 125Waga wysyłki [kg] 42.7Instrukcja obsługiPobierz plik PDFZakres dostawyWędzarnia elektrycznaMiska na tłuszczTacka na tłuszczPojemnik na zrębkiRura kominowa8 rusztówPanel sterowniczy z zegaremInstrukcja obsługiKluczowe informacjeWszechstronność – idealna do wędzenia ryb, warzyw i mięsaPraktyczność – odpowiednia zarówno do wędzenia na zimno, ciepło, jak i gorącoObszerność – w zestawie 8 dużych rusztówBezpieczeństwo – solidna konstrukcja z higienicznej stali nierdzewnejWygoda – timer 0-120 min i funkcja alarmuWszechstronna wędzarnia elektryczna z 8 rusztami i timeremWędzarnia elektryczna RC-FS1300 marki Royal Catering została zaprojektowana do profesjonalnego użytku w gastronomii: restauracjach, zajazdach, hotelach oraz gospodarstwach agroturystycznych. Elektryczny piec posłuży do wędzenia na zimno, ciepło i gorąco następujących produktów: sera, kiełbas, drobiu, dziczyzny i ryb.Wędzarnia domowa – łatwa w obsłudze i wygodna do wyczyszczeniaAbyś mógł osiągnąć optymalne rezultaty, urządzenie zostało przystosowane do pracy ciągłej oraz z wykorzystaniem timera. Dzięki ustawionemu czasowi w przedziale 0-120 min możesz przyrządzić jedzenie zgodnie z precyzyjną recepturą. Po upływie wędzenia rozlegnie się informujący sygnał alarmowy. Jeśli produkt będzie wymagał jeszcze przywędzenia, można ponownie ustawić timer. Nasza rekomendacja: przed wędzeniem pozwól produktom wyschnąć, a wtedy nabiorą złocisto-brązowej barwy dymu.Podczas procesu wędzenia termometr z przodu obudowy wskazuje temperaturę panującą wewnątrz. Oznacza to, że zawsze masz nad nią kontrolę i w razie potrzeby możesz parametr wyregulować. Dzięki zakresowi 0-100°C wędzarnia nadaje się zarówno do wędzenia na ciepło, gorąco, jak i zimno. Możesz tym samym – oprócz mięsa i ryb – uszlachetnić ser, tofu i jajka, które wymagają 25°C. Temperatura podawana jest w stopniach Celsjusza i Fahrenheita.Dzięki dołączonym akcesoriom można wędzić produkty w pionie i poziomie. W przypadku wędzenia pionowego sprawdzają się haczyki, do wędzenia poziomego natomiast świetne będą ruszty (8 w zestawie). Minimalna odległość między poziomami to 9 cm.Uzupełnianie zrębków wędzarniczych odbywa się z zewnątrz przez specjalny otwór bez konieczności otwierania drzwi. Gromadzący się popiół trafia natomiast do pojemnika pod misą. Z kolei skapujący tłuszcz jest wyłapywany w tacy ociekowej, dzięki czemu można w kilku prostych krokach pozbyć się resztek tłuszczu.Wędzarnia elektryczna została wykonana z trwałej stali nierdzewnej, aby umożliwić bezpieczną pracę oraz wygodne czyszczenie. Dodatkowo materiał jest odporny na korozję i wysoką temperaturę. Drzwi zamyka się za pomocą metalowych klipsów, co sprawia, że nie otworzą się w trakcie wędzenia.Czy to peklowana polędwica o silnym aromacie wędzenia, czy łosoś z delikatną nuta ziół – z wędzarnią RC-FS1300 od Royal Catering Twoja kulinarna wyobraźnia nie będzie mieć granic. Mamy nadzieję, że spodoba Ci się eksperymentowanie!…

Drobne urządzenia gastronomiczne

cięcie jagody goji, regeneracja spermy czas, garnek z durszlakiem i pokrywką, oparzenie 3 stopnia leczenie, moździerz chemia, właściwe ciśnienie krwi, hawana, helicobacter pylori antygen w kale, klimatyzer ewaporacyjny, artykuły cukiernicze, majtki rodzaje, zespół wstrząsu toksycznego po jakim czasie, płyta 5 palnikowa, hurtownie elektryczne radom, diamentowe wiertło, witryna chłodnicza podblatowa, obrzek nog, model głowy, zbierająca się woda w kostce, mastektomii

yyyyy